• Betala säkert med kort
  • Snabb säker frakt
  • Maila oss vi svarar snabbt

Formidabel designsmycken i silver eller stål.

Letar du efter den perfekta gåvan till någon du håller kär. Eller en personlig smyckesfavorit? Hos oss finner du flera välkända skandinaviska smyckesmärken men även mindre kända märken, vissa som vi är ensamma om i Sverige. Vi har även egen produktion av både färgglada exklusiva bijouterier samt silversmycken under märket IAMLUND för den medvetna kvinnan. Vi hoppas att du ska känna dig välkommen oavsett om du besöker oss på webben eller i butiken i Lund.

Handla dina favoritsmycken online eller i butik.

Vår butik ligger i centrala Lund och där finner du det största utbudet, välkommen in och botanisera bland våra vackra designersmycken. I online butiken har vi samlat våra storsäljare för dig som vill handla på nätet eller som inte har möjlighet att komma till butiken.

Online butiken är även vårt skyltfönster på nätet och de produkter som du ser men som inte finns i lager är sådant som finns i butiken i Lund. Vi försöker att hålla detta uppdaterat men självklart kan det hända att det är slutsålt. Vill du köpa en sådan produkt går du bara in på produkten och skickar en artikelförfrågan.